Romburi din cartofi pentru supa

Pentru romburi din cartofi pentru supa se fierb cu o zi inainte cartofii in coaja, se curata, se rad. Margarina se freaca, se amesteca cu cartofii rasi.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 100 gr. margarina (unt)
  • 3 oua
  • 6-7 linguri de faina
  • 4 linguri de lapte
  • sare
  • putin bicarbonat de sodiu
  • 1
  • 5 l. supa de carne (zarzavat)

Mod de preparare

Pentru romburi din cartofi pentru supa se fierb cu o zi inainte cartofii in coaja, se curata, se rad. Margarina se freaca, se amesteca cu cartofii rasi, se adauga galbenusurile, sarea, bicarbonatul, albusurile batute spuma, faina. Se intinde intr-o tava unsa bine, intr-un strat subtire, se netezeste, se coace, se taie in romburi mici, care se servesc in farfuriile cu supa fierbinte.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...