Curatim bine ciolanul si coada de porc, le spalam si le taiem in bucati, apoi le fierbem, la foc mic, in 1,5-2 l de apa rece. Curatam morcovii si rada
Curatim bine ciolanul si coada de porc, le spalam si le taiem in bucati, apoi le fierbem, la foc mic, in 1,5-2 l de apa rece. Curatam morcovii si radacina de patrunjel, apoi le taiem in doua, pe lungime. Curatam ceapa si o taiem in doua. Curatam si usturoiul, dar lasam pe el ultima pielita. Socotind 5-10 minte de la fierbere, punem la fiert toate zarzavaturile, verdeata de telina, sare, piper, apoi le fierbem pana se inmoaie. Curatam cartofii, ii taiem in cubulete si ii fierbem in apa sarata. Strecuram supa, dezosam carnea, taiem zarzavaturile in cubulete marunte, apoi le punem inapoi in supa. Adaugam cartofii fierti, iar daca este necesar, mai adaugam din apa in care au fiert cartofii. Prajim faina in ulei fierbinte, turnam putina apa rece, apoi supa si mai fierbem incet 5-10 minute. Asezonam cu sare, otet de vin, dupa gust.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba dovlecei
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase