Ceapa verde, prazul se curata si se spala, se taie marunt si se calesc in unt, partile verzi se pun deoparte. Se adau
Ceapa verde, prazul se curata si se spala, se taie marunt si se calesc in unt, partile verzi se pun deoparte. Se adauga supa si se pune la fiert. Între timp se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se adauga la supa. Se presara patrunjelul verde si se fierbe la foc mic cam 25 de minute. Se lasa sa se raceasca, se adauga treptat smantana si frisca, se amesteca cu mixerul. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pune la racit in frigider.
Se prajesc un pic verdeturile cepei si prazului, se pune boia de ardei si se pune deasupra supei in fiecare farfurie.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba dovlecei
Ce ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa