O supa adorata si de adulti si de copii
Se pun la fiert morcovul, ceapa, patrunjelul, cartoful in cei 2.5 l apa.
Cand sunt fierte, se pun si ciupercile curatate si taiate cuburi. Se mai lasa la fiert aprox 20 min si se potriveste de sare.
Cand s-au fiert toate legumele, se opreste din apa separat (cat considerati ca doriti consistenta supei) si se zdrobeste tot cu mixer-ul verical. Daca doriti mai lichid, mai puneti supa din cea oprita separat.
Se potriveste de gust cu cimbrul, piperul si sarea si se mai asaza pe foc pentru a amesteca smantana lichida.
Smantana se amesteca intotdeauna intr-un castron impreuna cu parte din supa, pentru a nu a avea un soc termic si a se "branzi". Astfel amestecata, se incorporeaza in restul supei din oala si se mai da un clocot.
Se serveste cu crutoane de paine prajita stropite cu ulei de masline si presarate cu parmezan.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti