Supa crema de andive

Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fier

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 500 gr cartofi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 felii paine taiata cubulete si prajite
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • 2 I apa

Mod de preparare

Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fiert se trec andivele si cartofii prin sita, apoi se adauga smantana, patrunjelul verde tocat si supa in care au fiert. Separat se taie marunt paine prajita, iar crutoanele rezultate se adauga in supa.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Ciorba de fasole cu afumatura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...