Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fier
Andivele si cartofii se spala, se taie in bucati si se pun pe foc, la fiert pentru o jumatate de ora. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce au fiert se trec andivele si cartofii prin sita, apoi se adauga smantana, patrunjelul verde tocat si supa in care au fiert. Separat se taie marunt paine prajita, iar crutoanele rezultate se adauga in supa.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu afumatura
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase