Pentru supa-crema de cartofi cu legume se pun la fiert cartofii impreuna cu zarzavaturile in apa rece sau calda cu sare. Cand s-au inmuiat bine, se dau prin sita.
Pentru supa-crema de cartofi cu legume se pun la fiert cartofii impreuna cu zarzavaturile in apa rece sau calda cu sare. Cand s-au inmuiat bine, se dau prin sita (se pot da prin sita numai cartofii fara zarzavat). Se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste batuta cu un galbenus de ou sau cu bucatele de unt puse in farfurie. Se toarna supa fierbinte peste cuburile de franzela prajite.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti