Castanele se pun la oparit in apa fierbinte. Dupa aceea, se scot si se curata de coaja si pielita. Miezul de castane se pun sa fiarba aproximativ 30
Castanele se pun la oparit in apa fierbinte. Dupa aceea, se scot si se curata de coaja si pielita. Miezul de castane se pun sa fiarba aproximativ 30 de minute in supa de carne sau in apa, dupa caz. Se scot apoi castanele si se paseaza, se adauga peste ele supa in care au fiert, pana se ajunge la cosistenta unei creme. Se adauga apoi untul, crutoanele de paine, se potriveste de sare si piper si se mai fierb 10 minute.
Se serveste cu paine prajita in unt.
Alte retete culinare:
Ciorba de pui a la grec
Ciorba de conopida
Supa de rosii cu galuste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa