Supa crema de ciuperci

• taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare • dupa cca. jumatate de

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci Champignon - 500 g
  • ciuperci brune 500 g
  • hribi 500 g
  • bureti - 500 g
  • smantana de gatit - 400 ml
  • cartofi - 2 buc
  • telina - 1/4 buc
  • cimbru uscat - 1/2 lingurita
  • sare, piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare
• dupa cca. jumatate de ora, adaugati si ciupercile taiate tot cuburi
• in momentul in care toate legumele au fiert, scurgeti 80% din apa si mixati in blenderul Oster Classic Chrome
• turnati smantana de gatit intr-o oala separata
• aduceti cate un polonic de supa peste smantana si amestecati – treptat va trebui sa aduceti smantana la aceeasi temperatura cu supa (pentru a nu se taia)
• in momentul in care ati mutat treptat supa peste smantana, amestecati si puneti la foc mic pentru inca cateva minute
• adaugati cimbru, piper alb si daca mai este nevoie si sare

Pofta buna! 

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!