Supa crema de ciuperci este o reteta sanatoasa si eleganta, o supa cremoasa cu aroma intensa de ciuperci perfecta pentru o masa delicioasa.
Pentru supa de ciuperci curatam ciupercile, ceapa si telina. Dintre ele ciupercile se taie in patru iar restul marunt. Calim in putin unt ceapa si telina in oala de supa. Se adauga ciupercile, se pune 600 ml de apa, condimente si se lasa sa fiarba 15 min sau pana cand ciupercile sunt facute. Strecori, pastrand zeama alaturi. Adaugi smantana batuta cu ou si pasezi in blender. Adaugi din zeama in care au fiert legumele pana ai consistenta dorita a supei, apoi mai lasi 2 minute pe foc, amestecand continuu. Servesti fierbinte, cu crutoane de paine pentru supa. Pofta buna
Servim supa crema de ciuperci calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii