Din legumele curatate, spalate si maruntite se prepara o supa de legume. Dupa ce a fiert, aceasta se strecoara, se indeparteaza legumele si se adaug
Din legumele curatate, spalate si maruntite se prepara o supa de legume. Dupa ce a fiert, aceasta se strecoara, se indeparteaza legumele si se adauga grisul in ploaie in zeama. Se amesteca incontinuu si se lasa la fiert intre 15 si 20 de minute. Se amesteca apoi laptele cu untul, smantana si oul batut si se adauga compozitia in supa. Se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda, optional cu galuste din gris.
Alte retete culinare:
Supa de praz
Ciorba de fasole verde
Supa de rosii cu galuste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii