Din legumele curatate, spalate si maruntite se prepara o supa de legume. Dupa ce a fiert, aceasta se strecoara, se indeparteaza legumele si se adaug
Din legumele curatate, spalate si maruntite se prepara o supa de legume. Dupa ce a fiert, aceasta se strecoara, se indeparteaza legumele si se adauga grisul in ploaie in zeama. Se amesteca incontinuu si se lasa la fiert intre 15 si 20 de minute. Se amesteca apoi laptele cu untul, smantana si oul batut si se adauga compozitia in supa. Se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda, optional cu galuste din gris.
Alte retete culinare:
Supa de praz
Ciorba de fasole verde
Supa de rosii cu galuste
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa