Supa crema de legume, cu parmezan ras

Este o reteta delicioasa pentru familia mea.

Portii
2
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 Cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina mica
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb legumele, dupa fierbere se pun in blender cu 200 ml apa (din apa care au fiert), un cub de unt sau ulei de masline dupa preferinte, sare, piper dupa gust. Se mixeaza pana devine o pasta se portioneaza in farfurii de supa si se adauga parmezan ras. Se serveste calda. Pofta bună!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii