Lintea se spala si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce au fiert, se scot, se trec prin sita si se subtiaza cat e ne
Lintea se spala si se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce au fiert, se scot, se trec prin sita si se subtiaza cat e nevoie cu apa in care au fiert. Se adauga apoi unt, putin lapte amestecat o lingura de faina si un galbenus de ou. Se potriveste de sare si se presara deasupra patrunjel tocat marunt dupa care se mai lasa sa fiarba cateva clocote.
Se serveste calda cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Supa de rosii
Ciorba de dovlecei
Ciorba taraneasca
Nu stiu cum este la voi, dar eu cand vreau sa ii rasfat pe ai mei stiu ce trebuie sa fac, o prajitura cu crema si succesul...
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersiciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.