Supa crema de mazare

• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare congelata 400 g
  • praz un fir
  • unt un cubulet de 50 g
  • busuioc o mana de frunze proaspete
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare
• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati sa fiarba 15-20 de minute
• scurgeti legumele si pastrati apa in care au fiert
• puneti legumele fierbinti in blenderul Oster Classic Chrome, adaugati si 2-3 polonice de supa, adaugati untul si condimentati dupa gust cu sare si piper
• mixati pana obtineti o supa crema fina, de consistenta dorita
• serviti cu parmezan ras si mix de seminte sau smantana si crutoane, dupa plac.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert „Godina”

Cu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...

Desert „Godina”
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca