• curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului.• fierbeti legumele in
• curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului.
• fierbeti legumele in 1.5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute
• scurgeti legumele si pastrati supa
• adaugati legumele in blenderul Oster Classic Pro, untul, smantana fierbinte si condimentati dupa gust cu sare, piper, nucsoara si ghimbir macinate. Adaugati si putina supa de legume.
• mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita.
• serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane.
Pofta buna!
Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))
Spirala cu vinete si carneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj