Supa crema de ovaz

Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legum

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr ovaz
  • 3 lingurite unt proaspat
  • 1
  • 5 l supa de legume

Mod de preparare

Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legume. Se amesteca si se pune din nou la fiert, pana da de cateva ori in clocot dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.


Se serveste cu bucatele mici de unt in farfurie.

Alte retete:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba radauteana

Ciorba de burta

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii