Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legum
Crupele de ovaz se spala si se pun apoi la fiert. Cand supa capata consistenta groasa, se ia de pe foc, se trece prin sita si se adauga supa de legume. Se amesteca si se pune din nou la fiert, pana da de cateva ori in clocot dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste cu bucatele mici de unt in farfurie.
Alte retete:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii