Pentru prepararea acestei supe e nevoie de paine veche, de cateva zile. Aceasta se taie bucatele si pe pune intr-un vas cu apa, sare si piper sa fiar
Pentru prepararea acestei supe e nevoie de paine veche, de cateva zile. Aceasta se taie bucatele si pe pune intr-un vas cu apa, sare si piper sa fiarba. Dupa ce s-a inmuiat, se scoate din vas si se da prin sita sau se sfarama. Apoi se pune din nou intr-un vas, de data aceasta cu laptele fierbinte, oul batut si unt. Se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste atat rece cat si calda.
Alte retete culinare:
Supa de galuste
Ciorba radauteana
Ciorba de burta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa