Supa crema de pastarnac si vanilie

  • curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare• taie pastaia

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastarnac - 8 buc
  • pastaie de vanilie - 1 buc
  • unt calitativ - 30 g
  • smantana de gatit din lapte de vaca - 300 ml
  • apa in care a fiert pastarnacul - 400 ml
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

 
• curata bucatile de pastarnac, taie-le rondele si pune-le la fiert in apa cu sare
• taie pastaia de vanilie in doua si scoate semintele – pune pastaile la fiert cu pastarnacul
• odata fiert, scurge apa intr-un castron
• pune pastarnacul in blenderul performant Oster Versa, adauga apa in care a fiert, cam 400 ml si actioneaza functia „Soup"
• odata incheiat programul, adauga smantana de gatit si untul, sare si piper alb si mixeaza inca 7-8 secunde.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii