Supa crema de salata

Se spala salata si se pune la fiert in supa si apoi se trece printr-o sita. Se face un sos alb din faina is lapte, si cu supa de zarzavat. Se lasa sos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de salata
  • 250 ml de lapte
  • 25 g de faina
  • 2
  • 5 l supa de zarzavat
  • 5 g sare

Mod de preparare

Se spala salata si se pune la fiert in supa si apoi se trece printr-o sita. Se face un sos alb din faina is lapte, si cu supa de zarzavat. Se lasa sosul sa fiarba, si apoi se toarna pireul de zalata si se mai da inca o data in clocot.


Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker

Bun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii