Supa crema de sfecla rosie este o reteta simpla de post. Pentru aceasta reteta de supa avem nevoie de urmatoarele ingrediente: sfecla, telina, ceapa ulei, sare
Tocam marunt ceapa si o inabusim in 4 linguri de apa si ulei. Adaugam apoi sfecla si telina tocate marunt, curatate si spalate in prealabil. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute.
Cu ajutorul unui blender pasam legumele pana obtinem o supa cremoasa de telina. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine si topping de smantana -daca nu e post.
Particip la concursul „ Bucate romanesti pentru zile cand postesti!” si pe Facebook am nickname-ul Pica Flori.
Sursa acestei retete este blogul truedelights
Alte supe recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa