Desi am fost un pic sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Se curata legumele si se spala. Sfecla se taie bucati mai mici, morcovul se taie rondele, iar cartofii cubulete. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala de inox se pune uleiul sa se incinga si se adauga ceapa la calit. Se lasa in jur de 5 minute,apoi se adauga restul legumelor si se amesteca. Se toarna apa cat sa acopere legumele si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele.
Se lasa usor la racit, apoi se pun legumele in blender pana devin ca un piure. Se toarna inapoi in oala, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se mai lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se serveste.
Se poate servi cu smantana, crutoane si hrean ras pus pentru iarna.
Pofta buna!
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti