Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varf
Sparanghelul se taie la varfuri si se pun la fiert in apa cu sare doar tulpinile. Duap ce acestea s-au fiert, se scot la racit si se pun in supa varfurile oparite in prealabil. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori, se adauga o lingurita de faina, untul fierbinte si smantana amestecata cu 2 galbenusuri. Cand supa ajunge la consistenta unei creme, se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu crutoane de paine.
Alte retete:
Supa de galuste
Ciorba de fasole cu ciolan
Supa crema de urzici
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa