Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se
Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se bate oul cu un praf de sare, se adauga faina, in ploaie, si se amesteca bine pana se sparg toate cocoloasele, se toarna laptele si se amesteca bine. Cand legumele au fiert, se toarna compozitia pentru fulgi printr-o sita relativ deasa. Se mai lasa sa dea cateva clocote, se adauga verdeata, se potriveste de sare si gata!
Se serveste calda, cu verdeata.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa