Supa cu galuste

Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardel gras
  • Pentru galuste:
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 oua
  • 150 g gris
  • sare
  • 1 varf de lingura de bicarbonat

Mod de preparare

Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf de sare. Intre timp,pregatestele galustele.bate ouale intr-un castron ca sare. Adauga treptat grisul amestecand,pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia obtinuta pune-o cu lingurita, pe lung, pe o felie de plastic in asa fel incat sa obii un sul.punele in supa si acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba. La fina se presara verdeata tocata marunt.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa