Legumele se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pun la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga in supa orezul. S
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pun la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga in supa orezul. Se pune din nou pe foc pentru aproximativ 20 de minute, dupa care se adauga laptele si se drege cu ou. Deasupra se presara patrunjelul verde tocat fin.
Supa se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de galuste
Ciorba de salata
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa