Supa cu legume a la grec

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pun la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga in supa orezul. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 jumatate telina
  • 3 cartofi
  • 2 linguri orez
  • 1 jumatate ceasca lapte
  • 30 gr unt
  • 1 ou
  • verdeata
  • sare
  • 1
  • 5 I apa

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pun la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce au fiert, se strecoara si se adauga in supa orezul. Se pune din nou pe foc pentru aproximativ 20 de minute, dupa care se adauga laptele si se drege cu ou. Deasupra se presara patrunjelul verde tocat fin.


Supa se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Supa de galuste

Ciorba de salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...