Pentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si faina dizolvata in apa rece.
Pentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si faina dizolvata in apa rece. Se continua fierberea 5-7 minute, se adauga visinile si se da in fiert. Se raceste putin si, treptat, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile de ou si razatura de lamaie.
Supa cu vinete se serveste rece.
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura