Supa de arpacas

Se pune arpacasul sa fiarba, pana se obtine o supa groasa. Se ia de pe foc, apoi se trece prin sita, se adauga supa de legume strecurata si se pune s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr arpacas
  • 3 lingurite unt
  • 1
  • 5 I supa de legume strecurata

Mod de preparare

Se pune arpacasul sa fiarba, pana se obtine o supa groasa. Se ia de pe foc, apoi se trece prin sita, se adauga supa de legume strecurata si se pune sa fiarba din nou pana da in 2-3 clocote.


Aceasta supa se serveste cu unt pus in farfurie.

Alte retete:

Supa de visine

Ciorba de urzici

Supa de rosii cu galuste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...