Se pune arpacasul sa fiarba, pana se obtine o supa groasa. Se ia de pe foc, apoi se trece prin sita, se adauga supa de legume strecurata si se pune s
Se pune arpacasul sa fiarba, pana se obtine o supa groasa. Se ia de pe foc, apoi se trece prin sita, se adauga supa de legume strecurata si se pune sa fiarba din nou pana da in 2-3 clocote.
Aceasta supa se serveste cu unt pus in farfurie.
Alte retete:
Supa de visine
Ciorba de urzici
Supa de rosii cu galuste
Rețeta aceasta de budincă de mere cu aromă de migdale și scorțișoară, face parte din categoria deserturilor de post,...
Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.