Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara. Se lasa oala la foc mic pentru c
Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara.
Se lasa oala la foc mic pentru cateva clocte.
Se prajeste usor 4-5 felii de paine in unt si se aseaza in farfurie.
Se adauga smantana si se pune in farfurie.
Pofta buna!
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa