Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara. Se lasa oala la foc mic pentru c
Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara.
Se lasa oala la foc mic pentru cateva clocte.
Se prajeste usor 4-5 felii de paine in unt si se aseaza in farfurie.
Se adauga smantana si se pune in farfurie.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii