Supa de cartofi

Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • Sare
  • Piper
  • O ceapa
  • Un cub concentrat de supa
  • 100 g cus-cus de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 100 ml smantana
  • Patrunjel verde
  • Foitaj

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga cus-cus si doi catei de usturoi zdroboti. Smantana se freaca cu faina si putina apa, cu aceasta compozitie se drege supa, se presara cu patrunjel verde si se pune in boluri. Din foitaj se taie cate un capac pe fiecare bol, se fixeaza cu galbenus de ou si se introduc in cuptor pana se rumeneste foitajul.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba legume

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...