Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sun
Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga cus-cus si doi catei de usturoi zdroboti. Smantana se freaca cu faina si putina apa, cu aceasta compozitie se drege supa, se presara cu patrunjel verde si se pune in boluri. Din foitaj se taie cate un capac pe fiecare bol, se fixeaza cu galbenus de ou si se introduc in cuptor pana se rumeneste foitajul.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba legume
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa