Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sun
Ceapa se taie marunt, se caleste, se stinge cu supa din cubul concentrat, se adauga cartofii, se potriveste gustul cu sare si piper. Cand cartofii sunt aproape gata se adauga cus-cus si doi catei de usturoi zdroboti. Smantana se freaca cu faina si putina apa, cu aceasta compozitie se drege supa, se presara cu patrunjel verde si se pune in boluri. Din foitaj se taie cate un capac pe fiecare bol, se fixeaza cu galbenus de ou si se introduc in cuptor pana se rumeneste foitajul.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba legume
Am ajuns sa fac acest tort ca de mult sta la favorite, reteta este a Timeei si este atat de bun, bezeaua de nuca face totul....
Tort cu bezea de nuca si cafeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj