Supa de cartofi cu carne si legume

Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 200 g carne
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • ¼ varza alba
  • sare
  • verdeata
  • ceapa

Mod de preparare

Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.

Servire:

Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa