Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa.
Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.
Servire:
Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii