Supa de cartofi cu carne si legume

Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 200 g carne
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • ¼ varza alba
  • sare
  • verdeata
  • ceapa

Mod de preparare

Pentru supa de cartofi cu carne si legume se taie carnea bucati potrivite si se pune la fiert intr-o oala mare cu 2 l apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile taiate marunt, varza, ceapa si sarea. Dupa ce zarzavatul este aproape fiert, se adauga cartofii taiati sferturi si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.

Servire:

Inainte de a se servi supa, se pune verdeata tocata.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...