Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si
Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si faina. Se prajesc un pic amestecand continuu, se adauga boia de ardei si se stinge cu apa. Cartofii curatati spalati si taiati cubulete se pun in aceasta zeama si se lasa sa fiarba. Se pun condimentele, se mai toarna apa si se fierbe la foc mic 25 de minute. Între timp se prepara ingrosala din smantana. Daca s-au fiert cartofii, se pune ingrosala si se lasa sa dea in clocot.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba dovlecei
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii