Curatam cartofii . Ii spalam cu multa apa rece si se taie felii mari, apoi se pun sa fiarba intr-un litru de supa de carne sau de zarzavat. Se scot c
Curatam cartofii . Ii spalam cu multa apa rece si se taie felii mari, apoi se pun sa fiarba intr-un litru de supa de carne sau de zarzavat.
Se scot cind se sfarima usor, se trec prin. sita sau se mixeaza ; pasta obtinuta se subtiaza cu lapte dulce si se sareaza, dupa gust. Piureul se pune in oala in care au fiert cartofii, impreuna cu o lingura de unt.
Se fierbe supa zece minute, dupa care se stinge focul si peste un sfert de ora se drege supa cu smintina.
Se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare de sezon
Ciorba de urzici
Ciorba de salata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa