Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Puneti la fiert, in 3 l de apa, 4 cepe, morcovii si radacina de patrunjel, curatate, spalate si taiate in
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Puneti la fiert, in 3 l de apa, 4 cepe, morcovii si radacina de patrunjel, curatate, spalate si taiate in cubulete si semintele de chimen. Ceapa ramasa caliti-o in ulei 2-3 minute, apoi puneti-o in oala cu ciorba. Dupa ce legumele sunt bine fierte, adaugati orezul fiert separat si patrunjelul tocat marunt. Potriviti de sare si piper si mai lasati sa fiarba 2-3 minute.
Se poate servi cu smantana si verdeata.
Alte retete:
Supa de galuste Supa de rosii Supa de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa