Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se p
Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se pun intr-un vas faina cu uleiul la rumenit si se sting cu putina supa. Se adauga peste supa si se lasa pe foc cateva minute. Se ia apoi jos oala de pe foc si se adauga omleta facuta din 10 oua, taiata suvite mici, ca niste taitei.
Supa se serevste dreasa cu otet si presarata cu verdeata.
Alte retete:
Rulada de porc Ciorba radauteana Friptura de vita la cuptor
Un desert fin, cu o aroma deosebita si subtila de.....lavanda!!
Panna cotta cu aroma de lavandaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa