Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se p
Ceapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se trece printr-o sita. Se pun intr-un vas faina cu uleiul la rumenit si se sting cu putina supa. Se adauga peste supa si se lasa pe foc cateva minute. Se ia apoi jos oala de pe foc si se adauga omleta facuta din 10 oua, taiata suvite mici, ca niste taitei.
Supa se serevste dreasa cu otet si presarata cu verdeata.
Alte retete:
Rulada de porc Ciorba radauteana Friptura de vita la cuptor
Fie ca folosim spanac prospat, sau spanac congelat, fie ca este un fel principal vegetarian sau garnitura pentru o friptura,...
Mancare de Spanac (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa