Supa de chimen cu lapte

Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura chimen
  • 1 buc. morcov
  • 2 linguri faina
  • 1/2 pahar lapte dulce
  • verdeata
  • 1/2 pahar smintina
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina desfacuta in lapte rece. Se mai fierbe 10 minute. Dupa ce s-a racit, se drege cu galbenus de ou batut cu smintina.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacao

Pentru că mai aveam niște caramel condensat cu cacao și niște pișcoturi duo, m-am gândit să prepar această...

Desert prajitura cu piscoturi in blat si caramel cu cacao
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa