Supa de ciuperci

Se caleste ceapa taiata marunt in 50 g ulei, apoi se frig si ciupercile taiate felii. Se stinge cu apa, se presara 1,5 lingura Delicat, Vegeta. Se fie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mijlocie
  • ulei
  • sare
  • adaos alimentar (Delicat/Vegeta)
  • taitei de supa

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt in 50 g ulei, apoi se frig si ciupercile taiate felii. Se stinge cu apa, se presara 1,5 lingura Delicat, Vegeta. Se fierbe cu capac. La sfarsit, se fierb taiteii.

Curiosii pot sa rada cascaval in farfurie inainte de servirea supei.
Alte retete

Ciulama cu ciuperci

Ciuperci cu pilaf

Tocanita cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...