Pentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele.
Pentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Morcovul, patrunjelul radacina si buretii se pun in 2 l apa clocotita cu sare si cuburile MAGGI. intr-o tigaie se topeste untura; cand s-a incins, se adauga faina si se prajeste putin. Se adauga ceapa si dupa 1-2 minute se stinge cu putina apa. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se adauga la supa si, dupa 5 minute, se ia de pe foc. Se adauga smantana. Este de preferat ca faina sa fie inlocuita de galbenus de oua si smantana.
Supa de ciuperci sau bureti se serveste fierbinte, cu marar verde deasupra.
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa