Supa de conopida cu smantana

Pentru supa de conopida cu smantana se spala bine conopida, se curata de frunze si se rupe buchetele, apoi se pune cu apa si sare la foc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida (1 buc.)
  • smantana (150 gr.)
  • unt (50 gr.)
  • faina (o lingura)
  • sare
  • oua (1 buc.)
  • apa (2 l).

Mod de preparare

Pentru supa de conopida cu smantana se spala bine conopida, se curata de frunze si se rupe buchetele, apoi se pune cu apa si sare la foc. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pun cateva linguri de supa, se lasa sa clocoteasca si se toarna in supa. Se continua fierberea la foc domol, pana cand conopida este bine fiarta. Se drege cu ou si cu smantana si se presara patrunjel verde tocat.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...