Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sar
Tocam marunt ceapa si o calim in ulei. Se adauga bucatile marunte de dovleac si morcovii si atata apa cat sa-i acopere. Dupa gust, se adauga sare, piper, cubulet concentrat.
Cand zarzavaturile sunt fierte, se scot cu polonicul si se trec in mixer cu atata lapte ca amestecul sa aiba consistenta. Compozitia se pune din nou pe foc pana la fierbere. Inainte de a servi, la cerere, se poate oferi zahar si frisca. Este gustoasa si rece.
Se consuma cu sau fara zahar, rece sau calda si este foarte gustoasa.
Alte retete culinare recomandate
Salata orientala
Salata icre
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa