1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare. 2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga fain
1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare.
2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, iar dupa ce se rumenesc se adauga sare, piper, boia.
3. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se lasa sosul la fiert pentru 10 minute, iar apoi se toarna in oala cu dovlecei fierti.
4. Se bat smantana cu galbenusurile si cascavalul ras, se toarna in oala, se amesteca si se presara deasupra marar tocat marunt.
Un chec delicios cu nuca prajita si multa ciocolata
Chec cu nuca si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj