1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare. 2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga fain
1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare.
2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, iar dupa ce se rumenesc se adauga sare, piper, boia.
3. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se lasa sosul la fiert pentru 10 minute, iar apoi se toarna in oala cu dovlecei fierti.
4. Se bat smantana cu galbenusurile si cascavalul ras, se toarna in oala, se amesteca si se presara deasupra marar tocat marunt.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti