1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare. 2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga fain
1. Se trec dovlecei prin razatoarea mare, iar apoi se pun la fiert in apa fierbinte cu sare.
2. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, se adauga faina, iar dupa ce se rumenesc se adauga sare, piper, boia.
3. Se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase, se lasa sosul la fiert pentru 10 minute, iar apoi se toarna in oala cu dovlecei fierti.
4. Se bat smantana cu galbenusurile si cascavalul ras, se toarna in oala, se amesteca si se presara deasupra marar tocat marunt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii