Pentru supa de fasole tucara cu zarzavaturi se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se aseaza totul la foc.
Pentru supa de fasole tucara cu zarzavaturi se curata zarzavatul, se spala, se rade pe razatoare, apoi, impreuna cu apa, se aseaza totul la foc. Dupa cateva clocote, se introduce fasolea curatata, spalata si rupta in doua s au trei bucati. Cand totul este fiert, se adauga faina amestecata cu putina apa rece. Rosiile se oparesc pentru a inlatura mai usor pielitele si simburii, apoi se taie felii subtiri si se adauga in supa odata cu 3/4 din grasime, in care s-a calit slanina taiata bucatele. Dupa cateva clocote, supa este gata.
Intr-un castron se pune smantana sau iaurtul, se amesteca bine, apoi se toarna supa fierbinte. Pe deasupra se pune restul de untdelemn si se presara mararul tocat marunt.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti