Pentru supa de fasole verde cu costita afumata si smantana se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel.
Pentru supa de fasole verde cu costita afumata si smantana se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupata bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare iar cand supa este gata se adauga smantana amestecata cu faina. Dupa un clocot supa se da la o parte si se adauga verdeata.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti