Supa de fasole verde cu costita afumata si smantana

Pentru supa de fasole verde cu costita afumata si smantana se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde conservata
  • 200 g costita afumata
  • 1 pahar smantana
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa de fasole verde cu costita afumata si smantana se pune la fiert costita taiata bucatele, ceapa tocata marunt si radacina de patrunjel. Se adauga fasolea rupata bucatele si se continua fierberea. Se potriveste de sare iar cand supa este gata se adauga smantana amestecata cu faina. Dupa un clocot supa se da la o parte si se adauga verdeata.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...