Supa de galuste de branza

Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa,

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o jumatate de lingura de unt
  • 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras
  • 3 galbenusuri si 2 albusuri
  • o lingura de faina
  • sare

Mod de preparare

Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa, 3 galbenusuri si 2 albusuri spume, o lingura de faina, sare. Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca e prea moale, se mai adauga faina, daca e prea tare, al treilea albus. Se fac galustele cu lingurita si se pun sa fiarba 10 minute cu legumele, ca la o supa obisnuita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.

Tocanita de pui cu ceapa si galuste
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca