Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa,
Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa, 3 galbenusuri si 2 albusuri spume, o lingura de faina, sare. Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca de incercare. Daca e prea moale, se mai adauga faina, daca e prea tare, al treilea albus. Se fac galustele cu lingurita si se pun sa fiarba 10 minute cu legumele, ca la o supa obisnuita.
O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Tocanita de pui cu ceapa si galusteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj