Supa de hasmatuchi cu crutoanea

Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit. Apoi se adauga

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 legaturi de hasmatuchi
  • 1
  • 5l de supa de legume
  • 50 gr de unt
  • 1 lingura de faina
  • 2 oua
  • 3 linguri de smantana
  • crutoane

Mod de preparare

Se alege hasmatuchim, se spala si se taie marunt. Se caleste usor untul, se adauga faina si putin apa. Se lasa sa se fiarba inabusit.

Apoi se adauga supa de zarzavat, si se lasa sa se dea 2 - 3 clocote si se drege cu ouale batute spuma.
Se serveste cu crutoane.

Pofta buna!

Alte retete cu verdeturi gasiti aici:

Ciorba de salata verde,

Ciorba de salata,

Clatite de spanac

Placinta cu spanac

Ciorba de loboda

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca