Supa de linte

Lintea pregatita se pune la fiert in 1,5 l apa rece impreuna cu cepele rosii curatate, sarea si foaia de dafin. Din faina si smantana facem o ingrosa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de linte
  • 2 linguri de faina
  • 2 dl smantana
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura de zahar
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • otet
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Lintea pregatita se pune la fiert in 1,5 l apa rece impreuna cu cepele rosii curatate, sarea si foaia de dafin.

Din faina si smantana facem o ingrosala, pe care o asezonam cu usturoiul sfaramat, piperul macinat si boia de ardei. Cand lintea s-a inmuiat, ingrosam supa cu compozitia de mai sus, ii mai dam un clocot, dupa care completam condimentarea cu mustar, otet si zahar.
Este o reteta gustoasa

Supa cu galuste

Ciorba de urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prăjitură cu brânză dulce și caise

O prăjitură super simplă, rapidă și aromată.

Prăjitură cu brânză dulce și caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca