Supa de linte

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • linte rosie 100 g
  • ardei kapia – 1 buc
  • ceapa rosie – 1 buc
  • morcov – 1 buc
  • ghimbir ras ½ lingurita
  • usturoi copt 2 catei
  • smantana vegetala 400 ml
  • menta uscata ½ lingurita
  • cimbru uscat ½ lingurita
  • sucul de la o lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • apa 1

Mod de preparare

• toaca ardeiul, ceapa si morcovul in cuburi mici si pune-i in vasul slow-cooker Crock-Pot 3.5 L Manual
• adauga usturoiul copt taiat rondele, lintea rosie spalata in mai multe ape si condimenteaza cu menta si cimbru
• adauga sucul de lamaie, smantana vegetala si apa, pune capacul, seteaza pe modul de gatire High si lasa la gatit pentru 4 ore
• spre finalul timpului de gatire, condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...