Supa de linte cu patrunjel si usturoi

Pentru supa de linte cu patrunjel si usturoi se alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat. Este o reteta de supa sanatoasa, potrivita pentru anotimpul rece.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa (1 buc.)
  • morcov (1 buc.)
  • patrunjel (1 radacina)
  • usturoi (1-2 catei)
  • linte (200 gr.)
  • cimbru (1 fir)
  • sare
  • apa (2 1/2 l)
  • untdelemn (60 gr.).

Mod de preparare

Pentru supa de linte cu patrunjel si usturoi se alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare. Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc potrivit pana cand boabele de linte s-au inmuiat bine. Se adauga usturoiul bine pisat, cimbrul si se potriveste de sare. Se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.


Supa de linte se serveste la masa cu gogosele de parmezan sau de cas, asezate pe o farfurie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele cu spanac

Chiftele cu spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca