Pentru supa de linte cu patrunjel si usturoi se alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat. Este o reteta de supa sanatoasa, potrivita pentru anotimpul rece.
Pentru supa de linte cu patrunjel si usturoi se alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare. Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc potrivit pana cand boabele de linte s-au inmuiat bine. Se adauga usturoiul bine pisat, cimbrul si se potriveste de sare. Se presara pe deasupra patrunjel verde tocat fin.
Supa de linte se serveste la masa cu gogosele de parmezan sau de cas, asezate pe o farfurie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa