Supa de linte rosie cu ciuperci champignon si lapte de caju

Meniu de dragoste de dieta- Dupa cum poate ati aflat, am renuntat la carne, lapte si produse derivate, acum incerc fel de fel de retete care sa ma faca sa simt ca traiesc si care sa imi gadile si mie papilele gustative.

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr linte rosie
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 lingurita sare de mare
  • 200 gr nuci caju

Mod de preparare

Se curata radacinoasele, se toaca si se pun la fiert cu apa si putina sare, se adauga ciupercile champignon taiate felii si lintea rosie ce a fost tinuta in apa rece cel putin 12 ore, se fierbe totul la foc potrivit pana cand sunt toate fierte.

Se pun nucile caju in apa cu cel putin 2 ore inainte de a fi mixate, dupa care se mixeaza la viteza mare, se adauga peste supa, se amesteca si se lasa sa traga un clocot dupa care se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii