Supa de mazare cu carne si zarzavat

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g carne se iau
  • 250 g mazare
  • 200 g zarzavat (morcov
  • patrunjel) si ceapa
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de a servi. Se adauga sarea.


La supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de paine alba prajite in p utin unt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide