Supa de mazare cu carne si zarzavat

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 500 g carne se iau
  • 250 g mazare
  • 200 g zarzavat (morcov
  • patrunjel) si ceapa
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si ceapa, spalate si curatate, se taie in cuburi mici se prajesc usor in unt si se pun in supa cu 15-20 minute inainte de a servi. Se adauga sarea.


La supa de mazare se poate adauga sunca sau piept de porc afumat. De asemenea, se poate servi cu mici cuburi de paine alba prajite in p utin unt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...