Supa de mazare cu cascaval

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame mazare
  • 25 ml. frisca pentru gatit
  • 1 cub pentru supa de carne
  • 200 grame cascaval tare
  • 1 catel de usturoi
  • 2 chifle
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pus la inmuiat cu o seara inainte. Pe foc mic se fierbe pana se inmoaie (cel mai bine este daca folosim kukta). Odata ce este gata, zdrobim mazarea si pe foc mic, amestecand mereu, adaugam frisca pentru gatit si cascavalul taiat marunt. Daca s-a inmuiat cascavalul, gustam si dupa gust, adaugam sare, piper. Intre timp prajim un ulei chiflele taiate cubulete – acestea se servesc imediat la masa, presarate in supa.
Alte retete recomandate

Supa crema de sparanghel

Supa crema de spanac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu ciuperci reinventata

Astazi Ciulamaua Rulz !! :))

Ciulama cu ciuperci reinventata
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa