Supa de mazare cu cascaval

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame mazare
  • 25 ml. frisca pentru gatit
  • 1 cub pentru supa de carne
  • 200 grame cascaval tare
  • 1 catel de usturoi
  • 2 chifle
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Cubul pentru supa se pune intr-un litru si jumatate de apa sa se incalzeasca si daca apa este deja calduta, adaugati usturoiul si mazarea, care s-a pus la inmuiat cu o seara inainte. Pe foc mic se fierbe pana se inmoaie (cel mai bine este daca folosim kukta). Odata ce este gata, zdrobim mazarea si pe foc mic, amestecand mereu, adaugam frisca pentru gatit si cascavalul taiat marunt. Daca s-a inmuiat cascavalul, gustam si dupa gust, adaugam sare, piper. Intre timp prajim un ulei chiflele taiate cubulete – acestea se servesc imediat la masa, presarate in supa.
Alte retete recomandate

Supa crema de sparanghel

Supa crema de spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu branza si leurda

Paine cu branza si leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca