Curatam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in ulei, adaugam mazarea, m
Curatam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in ulei, adaugam mazarea, morcovii, apoi le fierbem in suc propriu pana se inmoaie. Presaram faina de orez, diluam cu supa si frisca, asezonam cu sare si piper, dupa gust. Mai fierbem fara capac 5 minute, iar la urma adaugam patrunjelul. Pentru ouale fierte in apa, fierbem 1,5 l de apa, adaugam otet sis are, apoi comutam pe economic. Ouale se sparg in polonic, le punem cu grija in apa, apoi albusurile le impaturim peste galbeenusuri si le fierbem in apa clocotita 3-4 minute. Taiem sunca in felii subtiri, le prajim pana devin crocante, fara sa adaugam untura.
Alte retete romanesti recomandate:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa